Acasă » 2014 » Noiembrie » 6 » Trei moduri de a cumpara cosmetice
12:26 PM
Trei moduri de a cumpara cosmetice
Cine nu vrea să arate fabulos? Indiferent de modul în care te gândești la frumusețe este un lucru pe care consumatorii din întreaga lume sunt dispuși să plătească bani frumosi! Dar ce ar trebui să cauți atunci când faci cumpărături?

Un lucru important este daca produsele pe care le folosesti sunt cu adevărat sigure. În 2007 și 2008 am incercat numeroase produse de larg consum, cum ar fi jucarii, pasta de dinti, ruj și mâncare pentru câini. Cu atât mai important sunt produsele pe care le consumam, sau le aplicam direct pe corpul nostru, cum ar fi produse cosmetice și produsele de igiena deci te intrebi, ce trebuie să stiu despre nenumăratele produsele pe care le folosesc pentru a ma face sa arata si sa ma simt mai bine?

Cum îmi pot da seama dacă produsele cosmetice folosite de mine sunt în regula? Răspunsul complet poate fi un pic uluitor! Câți dintre noi sunt chimisti sau medici? Acest articol nu este despre toate aceste detalii. În schimb, ne vom concentra aici pe modul în care o "persoană obișnuită" poate fi sigura că produsele de frumusete si curatenie sunt sigure. Există câteva modalități usoare de a verifica daca aceste cuvinte greu de pronuntat din lista de ingrediente sunt sau nu agresive si daunatoare.

Trei moduri simple de a fi siguri ca produsele de frumusete sunt sigure:
- Cumpara produse care sunt certificate organic.
- Cumpara de la producători care au o reputație in folosireea ingredientelor naturale sau organice numai în condiții de siguranță.
- Cumpăra de la comercianții cu amănuntul si de încredere care fac munca grea pentru tine și vind numai produse sigure si atent selecționate.

Cosmeticele BIO Certificate (baie, articole de îngrijire corporala, make-up) sunt fabricate respectand reguli stricte ce reglementează ingredientele și procesele de control ale calității unui produs. Standardele folosite de către diferite organisme de certificare nu variază, dar produsele certificate de către agențiile guvernamentale din SUA, Marea Britanie, UE, Japonia, Australia sunt în general obligate să respecte standarde înalte. Este important sa fii atent la ingredientele scrise pe ambalajul produsului. Cuvintele "natural" și "organic" se regasesc de multe ori pe produse care nu sunt certificate deși nu este nimic anormal ca producătorii să adauge si alte ingrediente pe care nu le doresti. Produsele certificate nu permit acest lucru și de obicei afișeaza cu mândrie eticheta de certificare pe ambalaj.

Producatori de renume.
Desigur, doar pentru că un produs nu este certificat organic, nu înseamnă neapărat că produsul nu este sigur. Industria produselor naturale și ecologice este încă foarte tânără și în continua creștere. Există o serie întreagă de companii mici și inovatoare care produc cosmetice în condiții de siguranță. Aceste companii mici de multe ori nu isi permit procesul costisitor de certificare organică, dar sunt de vânzare si produse care folosesc doar ingrediente sigure și uneori chiar îndeplinesc toate cerințele de certificare. ???Cele mai multe dintre aceste companii sunt bancare viitorul lor asupra integrității produselor lor și sunt sigur de lucru spre a câștiga certificare.??? Acest lucru poate necesita un "studiu" din partea ta ( un loc bun pentru a începe sunt magazinele de specialitate unde se vand cosmetice naturale si organice). Odată ce ai găsit câteva branduri de încredere ai putea fi un client fidel!

Comercianții cu amănuntul de specialitate sunt cea de-a treia modalitate de a te asigura că produsele sunt sigure. Odată cu creșterea industrei de cosmetice naturale si organice, există un număr tot mai mare de comercianți cu amănuntul (fizic și on-line), care sunt specializati în realizarea de produse care folosesc doar ingrediente sigure, fabricate în mod responsabil, și nu sunt testate pe animale. Acesti comercianții cu amănuntul vor să te câștige ca si client, oferindu-ti in plus experienta lor față de produsele naturale si organice. Daca vezi ceva in magazinul lor poti fi sigur că acel produs îndeplinește standardele lor. În acest fel, te relaxezi un pic și nu trebuie să te mai stresezi cu citirea ingredientelor din lista, doar stii ca este acolo si o poti citi oricand doresti.

Până în ziua în care toate produsele cosmetice sunt făcute la aceleași standarde înalte, ar trebui să te citesti cu mare atentie lista de ingrediente. Există multe ingrediente care ar trebui evitate. Dacă esti ca toți ceilalți, probabil că nu ai timp să ții pasul cu privire la toate acestea tine cont de aceste trei moduri simple ca sa ramai sanatos si frumos fara folosirea ingredientelor nocive. Industria cosmetică se schimbă rapid, marile branduri vin pe piata cu noi formule organice, iar companii noi, inovatoare au impact asupra a ceea ce se poate cumpăra astăzi și mâine. Nu vă fie teamă in a face un pas hotărâtor și să încercați unele produse cosmetice si de baie organice.
Vizualizări: 212 | Adăugat de: Mada | Tag-uri: cosmetice organice, cosmetice bio | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0