Acasă » 2014 » Octombrie » 25 » 5 Metode utile pentru a elimina parfumul din haine
2:11 PM
5 Metode utile pentru a elimina parfumul din haine

Parfumul este fabricat din arome și uleiuri esențiale pentru a crea mireasma dorita. Parfumul este utilizat de către producatori și ca ingredient familiar în detergenți, odorizante de camera sau produse de uz casnic similare. O problemă cu parfumul foarte puternic este atunci când se se imprima in material, deoarece aroma și uleiurile sunt dificil de îndepărtat.

Aici sunt mai multe măsuri pentru a ajuta la eliminarea mirosului de parfum din articolele de îmbrăcăminte: 

Solutia simpla

Cel mai bine începeti  cu o  soluția simplă. Parfumul are potențialul de a se descompune după ce este expus la aer, lumină, sau căldură. Pune hainele in uscătorul de rufe la o temperatura scazuta. Sau doar lasă-le să stea într-un spațiu deschis si aerisit până parfumul se descompune. Aceasta oparatiune poate dura de la cateva ore pana la cateva zile.


Petele dificile

Un miros de parfum mai încăpățânat se poate “tratat” cu ajutorul unui odorizant pentru textile, cum ar fi ECO BREEZE sau ceva similar. Folosiți un odorizant fara parfum, dacă aveți o sensibilitate la parfum. Agatati hainele și pulverizatile ușor odorizantul pentru textile pe haine. Dacă aroma este deosebit de puternică, poate fi util sa pulverizati pe ambele părți ale hainei. Apoi puneti hainele într-un uscător de rufe pentru un ciclu scurt. 

 
Spălați hainele

Articolele de îmbrăcăminte care sunt lavabile se pun in mașina de spălat cu un DETERGENT LICHID PENTRU RUFE, FARA MIROS. O aromă mai puternică este adesea neutralizata cu ajutorul oțetului din vin alb. Adaugati o jumătate de ceașcă la un ciclul de clătire. Dacă utilizați oțet din vin alb fiti fara grija, mirosul se evapora prin uscare. Pentru hainele delicate folositi unul dintre ciclurile pentu rufe delicate. 

Detergentii de rufe cu  zeolit sau detergentii bio sunt siguri si ajuta la indepartarea petelor și mirosurilor din haine. Si un agent de curatare 

cu oxigen fără clor este capabil să indeparteze aroma de parfum rezistenta.

Vizualizări: 239 | Adăugat de: Mada | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar