Cine nu vrea să arate fabulos? Indiferent de modul în care te gândești la frumusețe este un lucru pe care consumatorii din întreaga lume sunt dispuși să plătească bani frumosi! Dar ce ar trebui să cauți atunci când faci cumpărături?

Un lucru important este daca produsele pe care le folosesti sunt cu adevărat sigure. În 2007 și 2008 am incercat numeroase produse de larg consum, cum ar fi jucarii, pasta de dinti, ruj și mâncare pentru câini. Cu atât mai important sunt produsele pe care le consumam, sau le aplicam direct pe corpul nostru, cum ar fi produse cosmetice și produsele de igiena deci te intrebi, ce trebuie să stiu despre nenumăratele produsele pe care le folosesc pentru a ma face sa arata si sa ma simt mai bine?

Cum îmi pot da seama dacă produsele cosmetice folosite de mine sunt în regula? Răspunsul complet poate fi un pic uluitor! Câți dintre noi sunt chimisti sau medici? Acest articol nu este despre toate aceste detalii. În schimb, ne vom concentra ai ... Detalii... »
Vizualizări: 239 | Adăugat de: Mada | Data: 2014-11-06

Parfumul este fabricat din arome și uleiuri esențiale pentru a crea mireasma dorita. Parfumul este utilizat de către producatori și ca ingredient familiar în detergenți, odorizante de camera sau produse de uz casnic similare. O problemă cu parfumul foarte puternic este atunci când se se imprima in material, deoarece aroma și uleiurile sunt dificil de îndepărtat.

Aici sunt mai multe măsuri pentru a ajuta la eliminarea mirosului de parfum din articolele de îmbrăcăminte: 

Solutia simpla

Cel mai bine începeti  cu o  soluția simplă. Parfumul are potențialul de a se descompune după ce este expus la aer, lumină, sau căldură. Pune hainele in uscătorul de rufe la o temperatura scazuta. Sau doar lasă-le să stea într-un spațiu deschis si aerisit până parfumul se descompune. Aceasta oparatiune poate dura de la cateva ore pana la cateva zile.
... Detalii... »

Vizualizări: 269 | Adăugat de: Mada | Data: 2014-10-25 | Comentarii (0)